Hedebacken Slalombacke Hudiksvall Gävleborg Skidort Sverige

Hedebacken skidanläggning skidort Sverige

Hedebacken slalombacke i Hudiksvall Gävleborgs län Sverige. Fakta, pistkarta, fallhöjd, skidväder, snödjup, bilder, webbkamera, karta och mer.

Fakta om Hedebacken

Nedfarter

  • Blåa: 3
  • Kvällsåkning: 3
  • Varav konstsnö: 3

Höjder

  • Högsta: 82m.ö.h.
  • Lägsta: 32m.ö.h.
  • Fallhöjd: 50m

Liftar

  • Antal liftar: 1
  • Liftkapacitet: 550(p/t)

Längdspår

  • Längdspår: 7km
  • Varav belysta: 1km

Senast uppdaterat från Hedebacken

Sveriges största utbud av friluftsaktiviteter. Låt äventyret börja.

Februari är en underbar tid för snöupplevelser, slaskbus och solstrålar. Inte minst är det en tid för att uppleva med varandra. Glad Alla Hjärtans-dag. Njut av dagen tillsammans på er favoritplats det är där hjärtat finns ()
Ännu en februaridag! De små solstrålarna börjar väcka liv i oss och luften är fortfarande härligt kylig. En skidtur med vännerna eller en lunchpromenad med skogsandning vad hittar du på i februariljuset? ()
Hur barn får ett alldeles speciellt utrymme att växa ute i naturen, är något våra ledare nämner ofta Känner ni igen det också? Vi vill att alla barn ska få den chansen – för vi vet att en relation till naturen som liten gör sådan stor skillnad både idag och livet ut Vill du också vara med? Kika in i vår bio och läs mer om hur du kan bli ledare i Friluftsfrämjandet ()
Hjärnan älskar naturen! Den ger energi och väcker tankeknölarna – och är tillsammans med rörelse kanske det bästa som finns för nya idéer. Tillsammans med Generation Pep sprider vi nu rörelse på alla håll. Hur snackar du bäst? Ta dig ut i naturen och hitta ditt nästa genidrag! @gen.pep ()
Våra ledare lyckas verkligen fånga alla årstiders guldkanter Dessutom minst dubbelt till femtrippelt upp, genom sina och barnens ögon Är du nyfiken på att bli barnledare hos oss? Kika på filmen för en liten inblick, och titta sedan in på länken i bio! Känner du någon som skulle älska att visa fler ut i naturen? Tipsa vidare – utbildningar finns redan i mars! ()
Vad kaaanske skulle kunna slå att få vara ute i naturen? Länk i bio för den som vill ta steget. ()

Skidväder

Dagens och kommande skidväder, temperaturer, vindar och nederbörd.

TidVäderVindVindbyarKänns somNederbördMolnighet
idag
07:00
0°C0.6m/s SV1.5m/s0mm67.9%
idag
13:00
6°C1.6m/s S3.3m/s6°C0mm99.8%
idag
19:00
5°C1.1m/s S3.1m/s5°C0.3(0.2-0.4)mm100%

Väderuppgifter från yr.no. *Kyleffekt är summan av temperatur och vindens kylande effekt, den upplevda temperaturen.

Hedebacken på kartan

Hedebacken

Adress & Kontakt

Hedebacken, Riksorganisationen 12653 Stockholm, Sweden SE

+4684474440

Fakta om skidbacken Hedebacken med nedfarter, alpina pister och längdspår. Se pistkarta, bilder från skidbacken och dess omgivning och webbkamera. Se veckans skidväder med snörapport och snödjup. Läs vidare om boende, hotell, stuga, liftkort mm.

Skidbackar i närheten

Samhällen i närheten

Se alla skidbackar i Gävleborg

Betygsätt backen